Main Page Sitemap

Hva som er en god hekte app


hva som er en god hekte app

lite innovative, sier hun. Vanlige folk kan gi ut arbeidet sitt til millionvis av potensielle lesere uten å måtte fri til et tradisjonelt forlag. Han mener at appbøker er en fin måte for barn å leke med digital litteratur på, og at ettersom flere skaffer seg lesebrett, vil man kunne se historier for barn bli formidlet på en helt ny måte. Jeg håper at flere forlag vil hive seg ut i appbokmarkedet, sier Bertelsen. Dette er et veldig spennende format som gir mange muligheter, for eksempel at man kan ha forskjellige typer lek og oppgaver i fortellingen. Boken forteller historien om den lille gutten Jonas og hunden hans, Jens. Man vet aldri hva som kommer til å skje i framtida. Det vi har laget er nesten en krysning mellom bok og spill.

Pluss at man er ansvarlig for sin egen utgivelse og slipper unna mange ledd. Barnebøker passer flott på lesebrett. Han spurte hvilken som var best. Interaktiv barnebok, i en kommentar om bildebokens fremtid, skrev Dagbladets Marie.

Er du en god eller ond heks?
Suksess med appbok uten forlag NRK Kultur og underholdning
Hvordan bli en god ansatt: 10 viktige bud
Lex van, someren - The heart of the, god 20599430
Download for free Lex van, someren, om - Listen to online

Mest populre dating apps i nyc
God dating apps android
Brenda lesbisk dating app android

Det er mye enklere sånn sett, sier Standal. Likevel er bloggeren spent på å se hva forlagene kommer opp med i tiden som kommer. De fleste appbøker som jeg har sett, utnytter ikke potensialet som ligger i et lesebrett som iPad. Planen var hele tiden å gi den ut som app i stedet for å prøve lykken i den tradisjonelle forlagsbransjen. Jeg vet ikke hvilken buss jeg. Barna kan riste i trr, fargelegge og klappe hunder, forklarer Standal. For et par uker siden lanserte også utviklingsselskapet Appelsin en appversjon av barneboken. Kleve at appboken til brødrene Standal ligner mer på et dataspill. Se en demonstrasjon av appboken «Jens og Jonas Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger. Kjedelige og tradisjonelle, mange norske forlag jobber nå aktivt med utvikling av appbøker, men utvalget er foreløpig fortsatt begrenset.

Selv om Bård og broren Odin vet at de kunne ha nådd mange flere med et etablert forlag i ryggen, er de fornøyde med det de har oppnådd på egen hånd: Vi har solgt nesten 1500 app-er siden januar uten markedsføring, og det er bra. Tambar er et troll og, tambar og harepusene som applikasjon. Det er virkelig en utrolig mulighet, sier Bård Hole Standal. Markedet for appbøker er kjempespennende.


Sitemap