Main Page Sitemap

Jeg koble opp med mange av gutta


jeg koble opp med mange av gutta

Monroes' GP låt "Strand Hotel" - den vakre balladen "Like a River", en stor hit på norske radiostasjoner. I juli 2003 ble Lage Fosheim i VG spurt om hva som var hans drømmested. The Monroes hentet (muligens) navnet fra en Marilyn Monroe plakat. Eivind Rølles: "Det ligger ingen bitterhet i dette. Det ble ikke bra. Men også veldig spesielt.

Gratis ikke medlemskap dating-nettsteder
Dating noen med unnvikende personlighetsforstyrrelse
Problemer med dating en enslig mor

Men her følte vi at vi hadde et produkt vi kunne spille med rak rygg. Når Eivind ikke var opptatt med BMG, antikviterer, låtskriving eller nrradio, spilte han i bandet The Fabulous Could Have Beens. Lage Fosheim i Marrakech, Marokko for å spille inn video til "Arabian Night" Lage måtte også danse rundt denne slangen. Dette kunne ikke gå grnt. Han fortalte da om hytta han og familien har i Valdres. Srlig Lars Kilevold ble en viktig person for Lage og Eivind. August, med Monroes som fast innslag.

De ble bare så imponert over at vi kunne selge 130.000 plater i et lite land som Norge." Eivind Rølles: "Hvem lovet gjennombrudd i utlandet? Alle disse bøkene ble også gitt ut som CD, og på disse figurerte Lage som medforfatter og produsent. Januar 2002 ble det kjent at Monroes låta "Sunday People" var blant de 14 nominerte til tittelen 'Tidenes norske hit'. Knutsen Ludvigsen, Alf Prøysen, Postman Pat, Pippi Langstrømpe, Sølvguttene og Thorbjørn Egner var blant 'artistene' Milligram tok hånd. På repertoaret stod klassikere som "House Of The Rising Sun", "Have You Ever Seen The Rain", "Yesterday", "Blå ballong" og "Forelska i lrer'n". Konserten de gjorde i Spikersuppa, Oslo, var en gratiskonsert. Januar 1984 hadde Aftenposten et oppslag om Lage og Randi Hansen ( "Sola Mi" der de ble utfordret (mot hverandre) i kryssord.


Sitemap